Pszichológus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem 2004-ben. Ezt követően a XVIII. kerületi Nevelési Tanácsadóban dolgoztam pszichológusként, majd 2009-től a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén, 2011-től a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Pszichoterápiás osztályán szereztem tapasztalatokat a különböző mentális zavarok diagnosztikája és pszichoterápiája terén. 

2011-ben felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, 2013-ban pszichoterapeuta szakvizsgát tettem.

2018-ban védtem meg doktori disszertációmat a Semmelweis Egyetem Mentális Egészségtudományok Doktori Iskolájában, Dr. Unoka Zsolt témavezetésével. PhD dolgozatom témája: A szégyen szerepe a mentális zavarokban.

Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékén vagyok egyetemi adjunktus, valamint a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén oktatok szakpszichológus jelölteket. 

Fő tevékenységi köröm a klinikai pszichológia különböző területeinek oktatása, a pszichoterápiával kapcsolatos tényezők és mentális zavarok kutatása, valamint pszichoterápiák vezetése, elsősorban kognitív-viselkedésterápiás és sématerápiás szemléletben.

Érdeklődési területeim elsősorban a klinikai pszichológia, a bizonyítottan hatékony pszichoterápiás módszerek (kognitív viselkedésterápia, sématerápia) alkalmazása hangulat- és szorongásos zavarokban, személyiségzavarokban, valamint a morális érzelmek szerepének feltárása különböző mentális zavarokban.

Publikációs listám az MTMT honlapján keresztül elérhető.

Share this page